Fra Idé til Stærke Filmproduktioner

Vi er specialister i at producere reklamefilm, fiktionsfilm, VR-film, explainer-film mm.. Vi elsker at skabe unikke visuelle fortællinger, der engagerer og begejstrer publikum. Fra konceptudvikling til postproduktion arbejder vi med en passion for detaljerne, og vi stræber altid efter at levere produktioner, der ikke bare ser godt ud, men som også formidler historien kreativt, overraskende og autentisk.

Faker

Seriepilot

Master sensei

Kortfilm

CHARLIE OG GOGGESOKKERNE

Sketches

Beta.health

Explainerfilm & minidocs

Master Sensei Fortæller...

Sketches

The VIA Experience

Brandfilm

SOSU-UDDANNELSEN CASEFILM

Brandfilm

Kultur intervention

Podcast

Bright Legatet

Brandfilm

Pædagogisk Assistent Casefilm

Undervisning VR materiale

Salamiboy

Webserie

Styr dig!

Sketches

Det sataniske hjul

Kortfilm

Beta.health

The VIA EXPERIENCE

Bright Legatet

Beta.health

Faker

Master sensei

Salamiboy

Det sataniske hjul

CHARLIE OG GOGGESOKKERNE

Master Sensei Fortæller...

Styr dig!

SOSU-UDDANNELSEN CASEFILM

Pædagogisk Assistent Casefilm

Kultur Intervention

Branding

BETA.HEALTH

The VIA Experience

Bright Legatet

Explainer

BETA.HEALTH

Fiktion

Faker

Master Sensei

Salamiboy

Det Sataniske Hjul

Sketches

Charlie og Goggesokkerne

Master Sensei fortæller…

Styr dig!

VR-film

Sosu-Uddannelsen casefilm

Pædagogisk Assistent Casefilm

Podcast

Kulturintervention

SKAL vi lave film for din virksomhed?

Første møde

Vi mødes med dig og din virksomhed for at drøfte, hvordan film kan støtte virksomhedens vækst. Baseret på din virksomheds profil skræddersyr vi en løsning. Vi aftaler omfang og mængde for at sikre størst mulig værdi.

Planlægning

Vi planlægger filmens indhold sammen med dig, herunder filmens stil, format og grafiske elementer mv.. Oftest skriver kunden selv et manuskript for bedst at reflektere produktet, hvorefter vi tilpasser manus for at gøre det mest muligt cinematisk. Dato og sted for optagelser aftales også.

Optagelser

En eller flere fotografer gennemfører optagelser på en aftalt lokation. Optagelserne foregår på én lokation, dog med mulighed for flere, hvis det er aftalt på forhånd. Fokus er på at indfange de bedst mulige billeder.

Klippefasen

Optagelserne klippes sammen, og din virksomhed modtager et første udkast til gennemsyn, hvor man har mulighed for at komme med rettelser. Vi spørger, om der er noget, der skal fjernes, eller om der mangler elementer, inden den endelige version færdiggøres.

Bring Dit Publikum Tættere på Med VR-Film

Vil du skabe uforglemmelige oplevelser med virtual reality (VR)? Med et VR-kamera kan man optage hele rundt i 360 grader og placere sine seere i filmens omgivelser. Lad os hjælpe din virksomhed med at skabe indhold, der kan skille sig ud og skaber større fordybelse hos kunden.
 

Brug for hjælp til dit næste projekt?

Har du brug for en hjælpende hånd til dit næste projekt? Vi tilbyder professionel hjælp inden for klipning, color grading, fotografi og motion graphics – og listen fortsætter! Uanset om det er store eller små projekter, står vi klar til at levere kvalitetsarbejde, der løfter dine visuelle produktioner til næste niveau.

Fængende visuelle fortællinger

Som en produktionsvirksomhed, der dækker alle aspekter af filmproduktion, elsker vi at skabe alt fra fængende reklamefilm til medrivende fiktionsfilm. Vi tilbyder også VR-videoer, der bringer publikum tættere på end nogensinde før, samt explainer-videoer, der gør komplekse emner letforståelige. Vores team består af kreative sjæle med en passion for storytelling, og vi går altid efter at levere unikke og mindeværdige visuelle fortællinger, som fanger din målgruppe.